Έξω από το Γενικό προξενείο της Σερβίας στην οδό Κομνηνών, σταμάτησε για λίγο η πορεία των αντιεμβολιαστών που είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς και της Σερβίας.
Οι συμμετέχοντες στην πορεία ήδη από τη συγκέντρωση του Λευκού Πύργου είχαν κάνει αναφορά στη στάση του Σέρβου τενίστα απέναντι στα εμβόλια με αφορμή και το θέμα που προέκυψε στην Αυστραλία.
Εκθείασαν μάλιστα τη στάση του δηλώνοντας τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του.
Μπροστά από το σέρβικο προξενείο φώναζαν συνθήματα υπέρ του Τζόκοβιτς και της Σερβίας με δυνάμεις των ΜΑΤ, να βρίσκονται μπροστά τους για κάθε ενδεχόμενο.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς