Κλειστός παραμένει για δεύτερη μέρα ο δρόμος προς το Βασιλέσι των Αγράφων εξαιτίας νέας μεγάλης κατολίσθησης. Μεγάλοι όγκοι χωμάτων και βράχων έκλεισαν τον μοναδικό δρόμο προς το χωριό.
Όπως δημοσιεύει το ilamia.gr, oι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν αγανακτισμένοι καθώς πριν ένα μήνα συνέβη και πάλι κατολίσθηση. Το ευτύχημα είναι ότι και τις δύο φορές η κατολίσθηση συνέβη πρωινές ώρες και όχι βράδυ που οι κάτοικοι είναι στα σπίτια τους και ο κίνδυνος γίνεται μεγαλύτερος.
Ήδη ο δήμος Αγράφων έχει ξεκινήσει διαδικασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος ενώ δήμαρχος Αλέξης Καρδαμπίκης συνιστά υπομονή καθώς οι πέτρες και οι βράχοι αποτελούν πρόβλημα καθημερινότητας.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Κλειστός από χθές παραμένει ο δρόμος που οδηγεί στο Βασιλέσι αφού γέμισε με τεράστιες πέτρες. Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων 24ωρων που φαίνεται πως έπαιξαν το ρόλο τους, το σημερινό αποτέλεσμα ένα μεγάλο τμήμα βράχου ξεκόλλησε από μεγάλο υψόμετρο και έκλεισε το δρόμο.
Ο Δήμος Αγράφων έχει ξεκινήσει ήδη ενέργειες και μέχρι αύριο το πρόβλημα θα είχε αποκατασταθεί.
Δυστυχώς ζούμε σε έναν τόπο που οι πέτρες και οι βράχοι μαζί με τα προβλήματα που μας δημιουργούν, είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Έχουμε μάθει να ζούμε μαζί τους κ να αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια που μας βάζουν.
Aυτό θα κάνουμε κ τώρα. Με λίγη υπομονή το πρόβλημα θα ξεπεραστεί και αυτή τη φορά».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.