Αρχίζει να παρατηρείται μια μείωση κρουσμάτων κορωνοϊού στο σύνολο της χώρας τόνισε το πρωί της Πέμπτης, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥΠαναγιώτης Αρκουμανέαςμιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.
«Πιστεύουμε ότι από την επόμενη εβδομάδα η μείωση θα είναι αρκετά μεγάλη», συμπλήρωσε ο κ. Αρκουμανέας και συνέχισε λέγοντας ότι «βασικός παράγοντας είναι να δούμε ότι πέφτουν οι διασωληνωμένοι».
«Προφανώς το δεύτερο κύμα ήταν πιο σφοδρό, γιατί τώρα μπαίνουμε στο χειμώνα ενώ πέρυσι ήμασταν στην άνοιξη και πηγαίναμε σιγά προς το καλοκαίρι», σημείωσε ο κ. Αρκουμανέας. «Η Αττική πηγαίνει καλά. Στη Θεσσαλονίκη βλέπουμε μια σταδιακή μείωση από την σταθεροποίηση που είχαμε» ανέφερε.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.