Μαθητικά συγκροτήματα στο Μοναστηράκι

Μαθητικά συγκροτήματα στο Μοναστηράκι

Οι συμμετέχοντες του 8ου Athens School Festival πλημμυρίζουν ξανά με μελωδίες την πόλη

Μαθητικά συγκροτήματα στο Μοναστηράκι
Εάν αναζητάς μία διαφορετική πρόταση για να ξεκινήσεις απόψε τη βραδιά σου, σου έχουμε τη λύση. Στις 7.30μ.μ., στην πλατεία Μοναστηρακίου, ξεκινάει το 8ο Athens School Festival με μία μεγάλη συναυλία που αξίζει να τη δεις. Λίγο πριν αρχίσει η νέα σχολική χρονιά, οι μαθητές θα ανέβουν στην σκηνή για να διασκεδάσουν το κοινό στον πιο ζωντανό ίσως δημόσιο χώρο της πόλης.



Κλείσιμο
Στο μουσικό θεσμό του Athens School Festival συμμετέχουν συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, αλλά και φοιτητικά σχήματα. Σε περίπτωση που δεν έχεις παρευρεθεί ξανά σε κάποια από τις προηγούμενες εκδήλωσεις, θα πρέπει να ξέρεις πως τα παιδιά έχουν όλες τα εφόδια για να σε εντυπωσιάσουν με το ταλέντο και τη ζωντάνια τους, ενώ καταπιάνονται με μία σειρά από διαφορετικά είδη μουσικής (έντεχνο, παραδοσιακό, rock, metal, garage, κ.α.). καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.



Τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν είναι τα εξής: Amantes Amentes, Bazzinga, Coretheband, Jameson, The Delay, Κρυστάλλινες Σκιές και The Beanpoles. Τη συναυλία διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και η είσοδος είναι ελεύθερη, οπότε φρόντισε να πιάσεις θέση έγκαιρα αφού αναμένεται να υπάρχει αρκετός κόσμος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης