Στην Ελλάδα το πρώτο Ford Edge

Στην Ελλάδα το πρώτο Ford Edge

Τη Μαρίνα Φλοίσβου επέλεξε η Ford Motor Ελλάς για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο της μεγάλο SUV.

Στην Ελλάδα το πρώτο Ford Edge
Το μήκους 4,78 m. SUV μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με τα Mondeo, S-MAX, Galaxy και εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive. Διατίθεται με δύο παραλλαγές του 2λιτρου TDCi, με 180 και 210 ίππους (twin-turbo ο δεύτερος), ενώ δύο είναι και τα διαθέσιμα κιβώτια: το 6τάχυτο μηχανικό και αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Οι τιμές του αρχίζουν από τα 54.590 ευρώ για την έκδοση εξοπλισμού Trend, τον κινητήρα με τους 180 ίππους και μηχανικό κιβώτιο. Το Edge 2.0 TDCi 180 PS Titanium κοστίζει 61.609 € και η έκδοση Sport 62.974 €. Ο συνδυασμός 2.0 TDCi 210 PS με το αυτόματο κιβώτιο PowerShift και τον εξοπλιστικό επίπεδο Titanium ανεβάζει το… λογαριασμό στα 65.608 €.

Όσοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά το Ford Edge μπορούν να επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Φλοίσβου – όλο το καλοκαίρι και μέχρι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου – σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Ford. Δίπλα του βρίσκονται το μικρό SUV EcoSport και το πολυμορφικό C-MAX. Το περίπτερο θα είναι ανοικτό κάθε μέρα (Δευτέρα-Κυριακή) από τις 7 μμ έως τις 11 μμ.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης