Τουρκία: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Βρετανοί δημοσιογράφοι
Την σύλληψη είχαν καταδικάσει οργανώσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων που εκφράζουν ανησυχίες για το κατά πόσο η Τουρκία σέβεται την ελευθερία του τύπου
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού καναλιού Vice News που είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα στη νοτιοανατολική Τουρκία, με την κατηγορία ότι είχαν σχέσεις με τρομοκρατική οργάνωση, δήλωσε σήμερα στο Reuters τουρκική κυβερνητική πηγή.
:
Ο Ιρακινός διερμηνέας των δύο δημοσιογράφων παρέμεινε υπό κράτηση προκειμένου να γίνουν περαιτέρω έρευνες, είπε η πηγή. Την σύλληψη των δύο Βρετανών δημοσιογράφων και του διερμηνέα τους καταδίκασαν οργανώσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων που εκφράζουν ανησυχίες για το κατά πόσο η Τουρκία σέβεται την ελευθερία του τύπου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.