Η «άτακτη» κόρη του Ουζμπέκου δικτάτορα... ξαναχτυπά!

Η «άτακτη» κόρη του Ουζμπέκου δικτάτορα... ξαναχτυπά!

Η γοητευτική Γκουλνάρα Καρίμοβα ξεκαθαρίζει τη θέση της για τις εκλογές του 2015 – Μιλάει για την αδελφή της και τον πάτερα της

Η «άτακτη» κόρη του Ουζμπέκου δικτάτορα... ξαναχτυπά!

Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς «το πιο μισητό πρόσωπο», η περιουσία της ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ, με σπουδές στο Χάρβαρντ, με γυμνές φωτογραφίσεις, μουσικές απόπειρες, και βρώμικες επιχειρηματικές συμφωνίας, η 40χρονη Γκουλνάρα Καρίμοβα, γοητευτική κόρη του Ουζμπέκου δικτάτορα, Ισλάμ Καρίμοφ, μίλησε στην τουρκική Hurriyet για τις πρόσφατες περιπέτειές της.


Κλείσιμο

Μπορεί δύο τηλεοπτικοί σταθμοί της να έκλεισαν, μπορεί να πάγωσαν οι λογαριασμοί της και ο πατέρας της να την χαστούκισε για τη γυμνή φωτογράφηση, όμως, η Γκουλνάρα δεν πτοείται.

Όπως αναφέρει στην τουρκική εφημερίδα η κόρη του δικτάτορα, όσο πλησιάζουν οι εκλογές του 2015, η «κατάσταση γίνεται ολοένα θερμότερη», με μέλη της οικογένειάς της να ετοιμάζονται για την επικείμενη εκλογική μάχη.

Εξήγησε, μάλιστα, πως όσοι σημειώνουν οικονομική επιτυχία, αργά ή γρήγορα θα δοκιμάσουν την πολιτική τους δύναμη, επιζητώντας την εξουσία. Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με την ίδια, κάποιοι χρησιμοποίησαν την ισχύ τους για να «παραπληροφορήσουν τον κόσμο εναντίον της».


Υπενθυμίζεται πως ήταν έντονες οι φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε κόντρα με την οικογένειά της και δη με την αδελφή της, Λόλα. Μάλιστα, εξαιτίας της διαμάχης αυτής, ο πατέρας της διέταξε το κλείσιμο των σταθμών ιδιοκτησίας της για να την τιμωρήσει για τα διόλου κολακευτικά σχόλια που έκανε για άλλα μέλη της οικογένειας.

Παρόλα αυτά, η Γκουλνάρα στη συνέντευξή της υποστηρίζει ότι με την αδελφή της διατηρεί καλές σχέσεις, αν και η Λόλα μιλώντας στο BBC είχε δηλώσει ότι έχει να της μιλήσει 12 χρόνια...

Σε κάθε περίπτωση, με τη συνέντευξή της η 40χρονη πέραν του μηνύματος που επιθυμεί να στείλει στον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχει επικοινωνία τον τελευταίο μήνα, θέλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της για τις εκλογές.

Ερωτηθείσα για το αν φιλοδοξεί να γίνει η επόμενη πρόεδρος του Ουζμπεκιστάν, όπως πολλοί είχαν προβλέψει, εκείνη απάντησε: «Ποτέ δεν είπα ή επιβεβαίωσα πουθενά τη φιλοδοξία μου να γίνω η επόμενη πρόεδρος. Και το ξεκαθαρίζω για όσους ανησυχούν».


Επανήλθε, πάντως στο θέμα της οικογένειάς της, λέγοντας πως «ήταν μία κανονική οικογένεια, με κανονικές σχέσεις της στο εσωτερικό της». Άφησε να εννοηθεί, όμως, ότι οι επαφές με τους συγγενείς μπορούν να τροποποιηθούν, καθώς: «Τα πράγματα συνήθως αλλάζουν με τα χρήματα και την πολιτική ή την εξουσία».

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης