Ουζουνίδης, η επιστροφή!

Ουζουνίδης, η επιστροφή!

Ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού θα βρεθεί, το απόγευμα της Κυριακής, στη Νέα Σμύρνη για πρώτη φορά ως αντίπαλος, μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο.

Ουζουνίδης, η επιστροφή!
Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί σήμερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο θα επισκεφτεί την Νέα Σμύρνη ως φιλοξενούμενος. Το «διαζύγιό» του με τους «κυανέρυθρους» δεν ήταν αυτό που λέμε... φιλικό, όμως ο 49χρονος τεχνικός πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό το «θαύμα» της πλατείας. Εκεί όπου έμεινε για περίπου 1,5 χρόνο, καθώς ανέλαβε την ομάδα στις 9 Δεκεμβρίου του 2015, όταν τίποτα δεν... προϊδέαζε όσα θα ακολουθούσαν. 
 
Ο Πανιώνιος εκείνη τη σεζόν «πάλευε» για την παραμονή του, την οποία και πέτυχε στο φινάλε της  χάρις σε τετραπλή ισοβαθμία που υπήρξε στους 43 βαθμούς με Πανθρακικό, Βέροια, Λεβαδειακό και εκείνον. Το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική αποδείχθηκε  «χρυσό». 
 
Κλείσιμο
Την επόμενη χρονιά οι «κυανέρυθροι» όχι μόνο βρέθηκαν από νωρίς μακρυά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά συμμετείχαν όπως και φέτος στα πλέι οφ, πραγματοποιώντας μία «ξέφρενη» κούρσα. Επί ημερών του αποκτήθηκαν μεταξύ άλλων οι Ρισβάνης, Κόρμπος, Μασούντ, Ανσαριφάρντ, Βλάχος, Γιαννιώτης και μπήκαν οι βάσεις για να δημιουργηθεί μία συμπαγής και «δεμένη» ομάδα. Ομως ο ... χωρισμός ήρθε ξαφνικά τον περασμένο Αύγουστο με αρκετές αιχμές και ένταση, ενώ οι σχέσεις δεν φαίνεται πως εξομαλύνθηκαν. Με αποκορύφωμα την μη χειραψία με τον Νίκο Ζαμάνη στον αγώνα της Λεωφόρου. 
 
Η ουσία όμως είναι πως ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην σύγχρονη ιστορία των «κυανέρυθρων», τους οποίους κοουτσάρισε σε  48 παιχνίδια και το ρεκόρ του είναι 27-20-21. 

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης