Αραβίδης… reloaded

Αραβίδης… reloaded

Το μεγάλο come back στην ενδεκάδα της ΑΕΚ (το οποίο ελπίζεται ότι θα συνοδευτεί από νίκη-βάλσαμο στη Λάρισα) θα κάνει, όπως όλα δείχνουν, ο Χρήστος Αραβίδης. «Κλειδώνει» το 4-3-3 του Κετσπάγια



Αραβίδης… reloaded
Κανείς δεν διαφωνεί ότι ο Ούγκο Αλμέιδα είναι ποιοτικότερος επιθετικός από τον Χρήστο Αραβίδη. 

Επίσης όμως κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι ο Έλληνας επιθετικός (ειδικά στο διάστημα που απουσίαζε ο Πορτογάλος) έλειψε από την «Ένωση». Κάτι που φαίνεται να αποδέχεται πλέον και ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Κλείσιμο
Δεδομένου λοιπόν ότι έδειξε διψασμένος στο φιλικό με την Καλλιθέα και στις τελευταίες προπονήσεις και ότι ο Αλμέιδα γυμνάζεται μεν κανονικά, αλλά δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του, ο «Άραβας» θα επανέλθει πιθανότατα στην ενδεκάδα απέναντι στη Λάρισα. 

Εκεί όπου, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο προπονητής, η ΑΕΚ θα πάει οριστικά με 4-3-3 και τις υπόλοιπες 10 θέσεις του αρχικού σχήματος να μοιάζουν «κλειδωμένες». Έτσι, ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος και Ντίντακ στην άμυνα. Σε ρόλο «κόφτη» θα βρεθεί ο Γιόχανσον, ως εσωτερικοί μέσοι θα παραταχθούν οι Μάνταλος-Μπακασέτας και τον Αραβίδη θα πλαισιώνουν στην επίθεση οι Πλατέλλας-Χριστοδουλόπουλος. 

Κατά τ’ άλλα, μοναδικό ερωτηματικό για το παιχνίδι της Δευτέρας παραμένει ο Ντίας, που ταλαιπωρείται από μια κάκωση στην επιγονατίδα και στη σημερινή προπόνηση θα αποφασιστεί αν θα μπει στην αποστολή ή αν θα απουσιάσει μαζί με τους Λέσκοτ, Βάργκας και Σιμόες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης