Πέταξε για Αυστρία χωρίς Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός

Πέταξε για Αυστρία χωρίς Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός

Ο Ρομπέρτο έμεινε στην Αθήνα έχοντας ζητήσει μια μέρα επιπλέον άδεια, γεγονός που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά με την αποχώρησή του από το Λιμάνι

Πέταξε για Αυστρία χωρίς Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός
Την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Εσπανιόλ φαίνεται ότι περιμένει ο Ρομπέρτο για να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για την Ισπανία.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας, πάντως, σήμερα δεν πέταξε για Αυστρία μιας και ζήτησε μια μέρα επιπλέον άδεια.

Κλείσιμο
Πάντως, οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται άμεσα μιας και μένει να μάθουμε επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Θυμίζουμε πως την Κυριακή (19/6) οι Ισπανοί περίμεναν την ανακοίνωση από τους Καταλανούς να γίνει χθες (20/6).

Από εκεί και πέρα, δηλώσεις έκανε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο νεαρός επιθετικός είπε: «Ξεκινάμε με όνειρα τη νέα σεζόν. Πρόκειται για μία δύσκολη χρονιά, με τα προκριματικά του Champions League, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε. Οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι το νταμπλ και η καλή πορεία στην Ευρώπη. Ελπίζω αυτή η σεζόν να είναι καλύτερη από την περσινή και τα πράγματα να πάνε καλύτερα και για μένα». 

Να θυμίσουμε, τέλος, πως στην αποστολή του Ολυμπιακού, αναχώρησε πριν λίγη ώρα για την Αυστρία, δεν βρίσκεται ούτε ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς, προς τα τέλη του μήνα. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Φιγκέιρας, Γούτας, Βούρος, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Τσιμίκας, Μανθάτης, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Ντομίνγκες, Γιαννιώτας, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πάρντο, Σεμπά, Πουλίδο, Ολαϊτάν. 

Εκτός προετοιμασίας μένει ο Ελαμπντελαουί, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης