Νίκη της Ξάνθης στο «Ελ Θράκικο» με γκολ στα τελευταία λεπτά

Νίκη της Ξάνθης στο «Ελ Θράκικο» με γκολ στα τελευταία λεπτά

Με γκολ του Παπαστεριανού στο 84’, έπειτα από τραγική έξοδο του Αθανασιάδη, η SKODA Ξάνθη πήρε το «Ελ Θράκικο» (1-0) απέναντι στον Πανθρακικό και τον άφησε μόνο με μαθηματικές ελπίδες για σωτηρία

Νίκη της Ξάνθης στο «Ελ Θράκικο» με γκολ στα τελευταία λεπτά
Μόνο με ένα τέτοιο, πια, ο Πανθρακικός θα μείνει στην κατηγορία. 

Η ομάδα της Κομοτηνής κατέθεσε ψυχή στην Ξάνθη, στο «Ελ Θράκικο», είχε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά έπεσε πάνω σε έναν τρομερό Ζαρόπουλο και μάλιστα, με το τραγικό λάθος του Αθανασιάδη, στο 84’, δεν πήρε ούτε τον βαθμό, χάνοντας, τελικά, 1-0 με γκολ του Παπαστεριανού. 

Κλείσιμο
Τα λόγια του -εντυπωσιακά ειλικρινούς- Λουτσέσκου, άλλωστε, μετά το τελευταίο σφύριγμα, είναι χαρακτηριστικά, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός των γηπεδούχων δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να παίζει έτσι η ομάδα της Κομοτηνής και να μην παίρνει αποτελέσματα, χαρακτηρίζοντας άδικη την ήττα της! 

Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο, ματς… διαφήμιση το δεύτερο! 

Πώς έπαιξαν

4-2-3-1 επέλεξαν αμφότεροι οι προπονητές. Ο γηπεδούχος Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε κάτω από τα γκολπόστ τον Ζαρόπουλο, ενώ οι τέσσερις «εκλεκτοί» του Ρουμάνου τεχνικού για την άμυνα ήταν οι -από δεξιά προς τα αριστερά- Γουάλας, Καρυπίδης, Λισγάρας και Γουάλας. Στα χαφ αγωνίστηκαν Βασιλακάκης και Λουσέρο, δεξιά, πάνω στη γραμμή, ήταν ο Ντιμιτρόφ, αριστερά ο Νιέτο, ενώ ο Ορφανίδης, σε πιο ελεύθερο ρόλο, κινούταν πίσω από τον Καπετάνο. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης