LIVE: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-1 (Τελικό)

LIVE: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-1 (Τελικό)

Ο Πέλκας στο 15' έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ - Στο 34ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μασούρα

LIVE: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-1 (Τελικό)
Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ο εκπληκτικός φέτος Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Κλείσιμο

Υπενθυμίζουμε ότι το ματς είχε οριστεί αρχικά για τις 15:00. Προηγήθηκε το αίτημα των οργανωμένων του Πανιωνίου να μεταφερθεί η ώρα της σέντρας και ακολούθησε το αίτημα της ΠΑΕ, που έγινε αποδεκτό από ΠΑΟΚ, αστυνομία, ΟΤΕ και ΕΠΟ. Έτσι, η έναρξη του ματς ορίστηκε για τις 15:45.

Ο Πανιώνιος προκρίθηκε ως πρώτος από τον 2ο όμιλο και στη φάση των «16» απέκλεισε τον υπό διάλυση Εργοτέλη, τον οποίο κέρδισε με 0-1 στο Παγκρήτιο και με το ίδιο σκορ στη Νέα Σμύρνη.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε ως πρώτος από τον 3ο όμιλο και στους «16» απέκλεισε την Καλλονή. Στο πρώτο ματς ηττήθηκε με 2-1 στη Μυτιλήνη, αλλά στην Τούμπα κέρδισε 3-0 και πήρε το... εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ο Βελλίδης στην εστία, Σκόνδρας (και όχι Μυστακίδης), Κόστα, Τζαβέλας και Κοροβέσης η τετράδα στην άμυνα, Τζιόλης, Τσίμιροτ και Πέλκας στα χαφ, Μακ, Ροντρίγκεζ και Αθανασιάδης στην επίθεση. 

Η 11άδα του Πανιωνίου: Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Βλάχος, Ανσαριφάρντ, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπαργκάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης