Ο Πέλκας στο 15' έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ - Στο 34ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μασούρα
UPD:
Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ο εκπληκτικός φέτος Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.
Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Υπενθυμίζουμε ότι το ματς είχε οριστεί αρχικά για τις 15:00. Προηγήθηκε το αίτημα των οργανωμένων του Πανιωνίου να μεταφερθεί η ώρα της σέντρας και ακολούθησε το αίτημα της ΠΑΕ, που έγινε αποδεκτό από ΠΑΟΚ, αστυνομία, ΟΤΕ και ΕΠΟ. Έτσι, η έναρξη του ματς ορίστηκε για τις 15:45.
Ο Πανιώνιος προκρίθηκε ως πρώτος από τον 2ο όμιλο και στη φάση των «16» απέκλεισε τον υπό διάλυση Εργοτέλη, τον οποίο κέρδισε με 0-1 στο Παγκρήτιο και με το ίδιο σκορ στη Νέα Σμύρνη.
Κλείσιμο
Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε ως πρώτος από τον 3ο όμιλο και στους «16» απέκλεισε την Καλλονή. Στο πρώτο ματς ηττήθηκε με 2-1 στη Μυτιλήνη, αλλά στην Τούμπα κέρδισε 3-0 και πήρε το... εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ο Βελλίδης στην εστία, Σκόνδρας (και όχι Μυστακίδης), Κόστα, Τζαβέλας και Κοροβέσης η τετράδα στην άμυνα, Τζιόλης, Τσίμιροτ και Πέλκας στα χαφ, Μακ, Ροντρίγκεζ και Αθανασιάδης στην επίθεση.
Η 11άδα του Πανιωνίου: Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Βλάχος, Ανσαριφάρντ, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπαργκάν.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV