Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τον αποκλεισμό ως ταπεινωτικό αλλά τόνισε πως η διοίκηση πρέπει ν' αντιμετωπίζει και τις δυσκολίες και να συνεχίσει τον πόλεμο
Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άντρας των «πράσινων» αφού αρχικά τόνισε στην κάμερα του ΟΤΕ Sports πως «είναι ένας πολύ ταπεινωτικός αποκλεισμός. Πρέπει να συνεχίσουμε την μάχη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή».
Οσο για την συνέχεια; «Εχω εμπιστοσύνη στον προπονητή και στην ομάδα. Έγιναν λάθη σήμερα αλλά δυστυχώς η μοίρα της διοίκησης είναι ν' αντιμετωπίζει της δυσκολίες. Εδώ θα συνεχίσουμε τον πόλεμο», πρόσθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος ερωτηθείς για τις αποδοκιμασίες είπε «Οπαδοί είναι. Ο οπαδός δικαιούται ν' αποδοκιμάζει την ομάδα».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.