Πόλο: Πάλεψε αλλά έχασε ο Ολυμπιακός

Πόλο: Πάλεψε αλλά έχασε ο Ολυμπιακός

Παρά την προσπάθεια, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την μεγάλη Προ Ρέκο χάνοντας στον Πειραιά με 12-8 για την 8η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ

Πόλο: Πάλεψε αλλά έχασε ο Ολυμπιακός
Έχοντας απέναντί του την μεγάλη Προ Ρέκο, έτσι και αλλιώς το έργο του Ολυμπιακού στο ματς της 8ης αγωνιστικής ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Οι Πειραιώτες πάλεψαν απέναντι στους Ιταλούς, όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα, χάνοντας με 12-8. Μια ήττα που τους δυσκολεύει αναφορικά με την πρόκριση στο F6 του Τσάμπιονς Λιγκ, από την στιγμή που η Έγκερ κέρδισε την Μπρέσια με 10-8 και η διαφορά με την Έγκερ ανέβηκε και πάλι στους έξι βαθμούς. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη επί της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς στη Σερβία (18/4) και επί της Μπρέσια στον Πειραιά (2/5) και από την άλλη η Έγκερ να μην πάρει βαθμό στο εκτός έδρας ματς με την Προ Ρέκο, αλλά και στο εντός με την Μπρέσια.
 
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 2-1, 1-6
 
Κλείσιμο
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Βλαχόπουλος 1, Φουντούλης, Ράτζεν, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ 4, Γούνας 1, Γαλανίδης.
 
ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Ι.Μιλάνοβιτς): Τεμπέστι, Πγιέτλοβιτς 2, Γιόκοβιτς, Φιλιόλι, Ντι Φούλβιο 1, Φελούγκο, Τζιάκοπο, Αϊκάρντι 3, Πρλαΐνοβιτς 1, Φιλίποβιτς 3, Ίβοβιτς 1, Τζίτο 1, Παστορίνο.
 
Βαθμολογία
(Σε 8 αγώνες)
1.Προ Ρέκο (108-53) 24
2. Εγκερ (62-62) 13
-------------------------
3. Μπαρτσελονέτα (65-80) 11
4. Ραντνίτσκι (68-76) 9
5. Ολυμπιακός (74-82) 7
6. Μπρέσια (50-66) 5

Η Μπαρτσελονέτα ως διοργανώτρια του F6 έχει εξασφαλίσει την παρουσία της σε αυτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης