ΠΣΑΤ: Εθνική ποδοσφαίρου η κορυφαία ομάδα του 2014
Ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε πως μέσα από τις ήττες θα φανούμε πιο δυνατοί και θα χαμογελάσουμε ξανά στο μέλλον
Το καλοκαίρι όλοι οι Έλληνες πανηγυρίζαμε την πρόκριση στη φάση των «16» του Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία μας, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου να αναδεικνύει την Εθνική μας ομάδα την κορυφαία για το 2014.
Τα βραβεία παρέλαβαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Γιώργος Σαμαράς, που ανέβηκαν για την απονομή μαζί με τον μικρό Τζέι, με τον «τυπάρα» να μιλάει για τη διάκριση στη Βραζιλία, αλλά και τις άσχημες εμφανίσεις στα προκριματικά του Euro 2016. Ο «Κάρα» τόνισε πως μέσα από τις ήττες η «γαλανόλευκη» θα φανεί πιο δυνατή και θα χαμογελάσει ξανά, ενώ ευχήθηκε στον «Σαμ» ακόμα περισσότερα γκολ.
«Ευχαριστούμε πάρα πολύ γι' αυτή τη βράβευση. Έστω και για λίγα λεπτά ένιωσα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Να συγχαρώ τα κορίτσια του πόλο, που βγήκαν πρώτες στην Ευρώπη και τα παιδιά στην κολύμβηση. Το περασμένο καλοκαίρι καταφέραμε κάτι που δεν είχαμε κάνει ξανά.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.