Πάρμα - Μίλαν: 4-5

Πάρμα - Μίλαν: 4-5

Κόντρα σε κάθε... ιταλική λογική, η Μίλαν πέρασε με νίκη 4-5 από το Ταρντίνι σε βάρος της Πάρμα, έκανε το 2x2 στην Serie A και περιμένει την Γιουβέντους

Πάρμα - Μίλαν: 4-5
Παρά την τραγική εμφάνιση, η ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς σε ένα ματς στο οποίο πρωταγωνιστής ήταν ο Ζερεμί Μενέζ, που πέτυχε δύο γκολ.

Οι Ροσονέρι είχαν την άμυνά τους σε μία μέρα που άπαντες θα ήθελαν να ξεχάσουν, όμως με τη βοήθεια της τύχης έχουν ξεκινήσει με δύο νίκες την Serie A και πλέον περιμένουν την Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» για την τρίτη αγωνιστική. Δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού Ελ Σαραουί-Τόρες, γκολ στο ντεμπούτο του πέτυχε ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την Πάρμα.

Το πρώτο κομμάτι του αγώνα ήταν πολύ 'σβηστό' και με τίποτα κάποιος δεν θα μπορούσε να φανταστεί το goal feast που θα ακολουθούσε. Η επιμονή της Μίλαν να βγάζει τη μπάλα από την άμυνα με πάσες, είχε αποτέλεσμα στο 25', όταν ο Ντε Γιονγκ έδωσε στον Χόντα, ο Ιάπωνας βρήκε μέσα στην περιοχή τον Μποναβεντούρα, ο οποίος έκανε προσποίηση και αριστερό σουτ για το 0-1.

Κλείσιμο
Ο Ιταλός συμπλήρωσε σε αυτό το ματς 100 συμμετοχές στην Serie A (99 με την Αταλάντα). Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων κράτησε για δύο λεπτά. Στο 27' μετά από όμορφο passing game της Πάρμα, ο Ντε Τσέλιε πέρασε στα αριστερά στον Χορκέρα, εκείνος έκανε γλυκιά σέντρα και ο Κασάνο ανενόχλητος με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας έφερε το ματς στα ίσα (1-1).


Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης