Στην ΚΠΡ ξέσπασε με 4-0 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην ΚΠΡ ξέσπασε με 4-0 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με όλα τα νέα αστέρια να αγωνίζονται, οι «κόκκινοι διάβολοι» σκόρπισαν την ΚΠΡ στο «Ολντ Τράφορντ» κάνοντας την πρώτη φετινή νίκη

Στην ΚΠΡ ξέσπασε με 4-0 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μετά την τραγική συγκομιδή στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν μπροστά και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη επί των ημερών του Λουίς Φαν Γκααλ. Καλεσμένη στο πάρτι ήταν η ΚΠΡ, που δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα και θα μπορούσε να έχει δεχθεί περισσότερα γκολ. Πριν τη σέντρα τιμήθηκε από τον Μπόμπι Τσάρλτον ο πλέον παίκτης των Ρέιντζερς, Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος είχε παίξει σε 455 με την Γιουνάιτεντ. Λογαριασμό άνοιξαν Ντι Μαρία, Ερέρα.

Η ομάδα του Φαν Γκααλ με σύστημα 4-3-1-2 μπήκε με σκοπό να παίξει επιθετικά και να αφήσει πίσω τα άσχημα αποτελέσματα. Στο 8' ο Ράφαελ έδωσε στον Ερέρα, ο Ισπανός γύρισε στον Μάτα, όμως ο συμπατριώτης του σούταρε ψηλά και στο 17' ο Φαν Πέρσι χάλασε τη φάση στον Ερέρα που ερχόταν με καλό βηματισμό μετά τη σέντρα από αριστερά. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 24' όταν μετά το φάουλ του Ανχελ Ντι Μαρία η μπάλα πέρασε απ' όλους και κατέληξε στη γωνία του Γκριν (1-0) μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς στον [Ολντ Τράφορντ».

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης