Μαρκάνο και Ορμπάιθ «ακτινογραφούν» την Ατλέτικο!

Μαρκάνο και Ορμπάιθ «ακτινογραφούν» την Ατλέτικο!

Συμβουλές στον Ολυμπιακό θέλησαν να δώσουν οι Πάμπλο Ορμπάιθ και Ιβάν Μαρκάνο, ώστε να τονίσουν στους πρωταθλητές Ελλάδας τι πρέπει να προσέξουν στο ματς με την Ατλέτικο

Μαρκάνο και Ορμπάιθ «ακτινογραφούν» την Ατλέτικο!
Το γεμάτο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είναι το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού στη μάχη με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως τονίζει τόσο ο Πάμπλο Ορμπάιθ, όσο και ο Ιβάν Μαρκάνο. Οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, κλήθηκαν να μιλήσουν για το παιχνίδι με την Ατλέτικο μιας και γνωρίζουν πολύ καλά τους συμπατριώτες τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τον Πειραιά, μίλησαν στην «Real News», χαρακτηρίζοντας την Ατλέτικο μια πολύ δυνατή ομάδα.

«Η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατή. Μοχθεί πολύ στο γήπεδο. Η άμυνά της είναι πολύ καλή. Σε ματς στρατηγικής καταφέρνει να βάζει πολλά γκολ. Οι καλύτεροι παίκτες τους είναι ο Γκάμπι, ο Γοδίν, ο Κόκε, ο Χουανφράν και ο Ραούλ Γκαρσία. Η Ατλέτικο είναι μια ομάδα που παίζει σε κάθε παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο. Το Καραϊσκάκη θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό και η Ατλέτικο δεν θα περάσει εύκολο βράδυ», ήταν το σχόλιο του Πάμπλο Ορμπάιθ.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο Ιβάν Μαρκάνο, δίνει περισσότερες συμβουλές στον Ολυμπιακό, σκιαγραφώντας τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά στοιχεία των Ισπανών. «Η Ατλέτικο άλλαξε αρκετά φέτος σε σχέση με πέρυσι και ειδικά στον τρόπο επίεθσης. Πέρυσι είχαν ταχύτητα με τον Ντιέγκο Κόστα και στα άκρα οι Αρντά Τουράν και Κόκε συνέκλιναν και προς τα μέσα. Φέτος ήρθε ο Μάντζουκιτς και αρκετοί παίκτες για τα άκρα, όπως ο Τσέρτσι και ο Γκριεζμάν. Με σπουδαίους αντιπάλους αρέσκονται να παίζουν στην αντεπίθεση. Είναι σημαντική αυτή η παράμετρος. Είναι επιθετικοί και πιέζουν έως τα άκρα.


Διάβασε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης