Ο Μίλος Τεόντοσιτς χτύπησε με την μπάλα έναν εκ των τριών διαιτητών του φιλικού αγώνα με την Ιταλία - Ο ίδιος δικαιολογήθηκε ότι δεν ήθελε να πετύχει τον ρέφερι
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μίλος Τεόντοσιτς προκαλεί με την συμπεριφορά του. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα της Σερβίας με την Ιταλία έριξε την μπάλα στο πρόσωπο ενός εκ των τριών διαιτητών του αγώνα.
Ο ίδιος αμέσως δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση να χτυπήσει τον άρχοντα του αγώνα. Πάντως, ένα λεπτό μετά το περιστατικό ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ αποχώρησε τραυματίας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV