Την ικανοποίησή του απ’ την παρουσία του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ εξέφρασε ο Μίτσελ «τουιτάροντας» μια φωτογραφία απ’ το Σικάγο μαζί με τον Ράφα Αλκόρτα.
Κανέναν λόγο να μην απολαμβάνει την παρουσία του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ δεν έχει ο Μίτσελ, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του και μέσω των social media.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέβασε μια φωτογραφία του απ’ το Σικάγο, από μια βόλτα που έκανε με τον Ράφα Αλκόρτα, όπου έγραφε: «Στο Σικαγο, πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών μου. Οι καλύτεροι...»
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.