ΠΑΟ: Δεν είναι κάθε μέρα… ανατροπή

ΠΑΟ: Δεν είναι κάθε μέρα… ανατροπή

Ένας κακός για 30 λεπτά Παναθηναϊκός, επέστρεψε από το -13, αλλά το ηρωικό τρίποντο του Διαμαντίδη βρήκε απάντηση από τον Σίμον και απέφερε ήττα με 72-69 από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο

ΠΑΟ: Δεν είναι κάθε μέρα… ανατροπή
Ο Παναθηναϊκός πήγε να… σκαρώσει μία ανατροπή ανάλογη εκείνης της περασμένης εβδομάδας στο Βελιγράδι. Έφτασε κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν τον κέρδισε με 72-69 στο Ηράκλειο και τον έβαλε σε μπελάδες. 

Οι «πράσινοι», που ήταν κακοί για τρία δεκάλεπτα και πολύ άστοχοι (17/39 δίποντα, 9/26 τρίποντα), επέστρεψαν από το -13 στο τέταρτο δεκάλεπτο, πέρασαν ακόμη και μπροστά, ενώ παρότι το απίθανο τρίποντο του Διαμαντίδη φάνηκε να στέλνει το ματς στην παράταση, ο Σίμον απάντησε με τον ίδιο τρόπο στην εκπνοή. Πρώτος σκόρερ ο Γκιστ με 18 πόντους, πολύ καλός ξανά ο Παππάς με 13. 

Κλείσιμο
Αν δεν ήταν και ο Γκιστ 

Ούκιτς, Διαμαντίδης, Ματσιούλις, Γκιστ και Λάσμε ξεκίνησαν το ματς απέναντι σε Καλνιέτις, Μπίκοφ, Σίμον, Μπράουν και Χέντριξ. Οι «πράσινοι» ήταν βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο ευρωπαϊκό ματς στην άμυνα, αλλά όχι και στην επίθεση.

Χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να πετύχουν το πρώτο τους καλάθι με κάρφωμα του Γκιστ (5-7), όμως ξεκινώντας με 1/7 στα σουτ και 4 λάθη επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν με επτά (5-12). Ο Γκιστ ήταν όαση σε έναν κακό Παναθηναϊκό και με προσωπικά καλάθια έφερε την ομάδα του σε απόσταση βολής (12-14), αλλά το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με κακά νέα, καθώς ο Διαμαντίδης φορτώθηκε με δεύτερο φάουλ. 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης