Σε κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος της Marca, που αναφέρει πως ο Γκάρεθ Μπέιλ πάσχει από κήλη, προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης.
Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κόντρα της Ρεάλ Μαδρίτης με την εφημερίδα Marca. Συγκεκριμένα η ισπανική εφημερίδα στο φύλλο του Σαββάτου τονίζει ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ πάσχει από κήλη δίσκου και θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου τέσσερις μήνες από την αγωνιστική δράσης.
Από τη μεριά τους, οι «μερένχες» διαψεύδουν κατηγορηματικά το δημοσίευμα τονίζοντας πως ο Ουαλός σταρ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα «ρουτίνας» για τους ποδοσφαιριστές σε εκείνο το σημείο κάτι το οποίο αποδυκνύεται και από τις επίσημες γνωματεύσεις του ιατρικού τιμ της ομάδας.
Πλέον, απομένει να δούμε αν από τη μεριά της η «Marca» τραβήξει κι άλλο το σχοινί της κόντρας της με τη «βασίλισσα».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.