Υπαινιγμοί Μελισσανίδη για τον Ολυμπιακό

Υπαινιγμοί Μελισσανίδη για τον Ολυμπιακό

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ ο Δημ. Μελισσανίδης είπε: «Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που έκαναν τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο»






Καταδύσεις: Στον τελικό Μάνος, Παπαρούνας
 Υπαινιγμοί Μελισσανίδη για τον Ολυμπιακό
Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων για το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ θέλησε να δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ και μιλώντας σε «πηγαδάκια» που στήθηκαν μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο ηγέτης της «Ένωσης» φέρεται να ανέφερε:

Κλείσιμο
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που έκαναν τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας».

Διαβάστε περισσότερα εδώ


Παρουσία του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη (αλλά και του γιου του, Γιώργου), των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος (Μπάγεβιτς, Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος, Δημητριάδης) και πολλών παικτών της ομάδας (Γεωργέας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Παυλής, Βούρας) αποκαλύφθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης