«Είναι αθώος ο Μέσι»

«Είναι αθώος ο Μέσι»

Καμία σχέση με τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους 4 εκατ. ευρώ δεν έχει ο Λιονέλ Μέσι, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του, Άχνελ Χουάρες

«Είναι αθώος ο Μέσι»
Στις 17 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου ο Λιονέλ Μέσι και ο πατέρας του για την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο νομικός εκπρόσωπος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες και εκείνος πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητα των πελατών του.

«Οι πληροφορείς που δημοσιεύτηκαν χωρίς καμία επιβεβαίωση από εμάς ή από κάποια έρευνα. Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον πελάτη μου, αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε απόλυτα στην αθωότητά του και δεν έχει αλλάξει η θέση μας», είπε ο συνήγορος του Λιονέλ Μέσι.

Την ημερομηνία που ορίστηκε η δίκη είναι προγραμματισμένη η πρώτη αγωνιστική της φάσης του Champions League, όπου θα είναι και η Μπαρτσελόνα, και ενδέχεται να υπάρξει κάποια λύση, χωρίς να παρευρεθεί ο Αργεντινός στην αίθουσα.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης