Συγχαρητήρια Παπούλια για το αργυρό μετάλλιο στην κολύμβηση

Συγχαρητήρια Παπούλια για το αργυρό μετάλλιο στην κολύμβηση

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Αντώνης Φωκαϊδης και η Κέλυ Αραούζου τερμάτισαν δεύτεροι σε 56 λεπτά, πίσω από την ομάδα της Ολλανδίας, στο ομαδικό 5χλμ. της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα

Συγχαρητήρια Παπούλια για το αργυρό μετάλλιο στην κολύμβηση
Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στους Σπύρο Γιαννιώτη, Αντώνη Φωκαϊδη και Κέλη Αραούζου, για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο ομαδικό 5χλμ. της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, στο 32ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο.

«Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Η επιτυχία σας αυτή επιβεβαίωσε τις πολύ σπουδαίες δυνατότητες της ελληνικής κολύμβησης και χάρισε σε όλους μας μεγάλη χαρά και συγκίνηση» αναφέρει στο μήνυμά του ο Κάρολος Παπούλιας.
 
Κλείσιμο
Ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Αντώνης Φωκαϊδης και η Κέλυ Αραούζου τερμάτισαν δεύτεροι σε 56 λεπτά, πίσω από την ομάδα της Ολλανδίας, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τους Φέρι Βέερτμαν, Σάρον Φαν Ρούβεντααλ και Μαρσέλ Σούτεν. Το χάλκινο μετάλλιο απέσπασε η Γερμανία με τους Τόμας Λουρτς, Ρομπ Μούφελς και Ιζαμπέλε Χάρλε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης