AXON: Ο Θ.Λιακουνάκος δεν είχε συναλλαγές με την Clavis

AXON: Ο Θ.Λιακουνάκος δεν είχε συναλλαγές με την Clavis

Σκάνδαλο μιζών στα εξοπλιστικά - Τι απαντά ο επιχειρηματίας σε δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η εταιρεία του είχε σχέσεις με εταιρεία βιτρίνα που χρησιμοποιούσε ο καταδικασθείς πρώην διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος

AXON: Ο Θ.Λιακουνάκος δεν είχε συναλλαγές με την Clavis
Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία AXON επισημαίνει ότι ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος δεν είχε οποιαδήποτε συναλλαγή με την εταιρεία «Clavis», εταιρεία που χρησιμοποιούσε σαν βιτρίνα ο φυλακισμένος πρώην διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος για να διακινεί μίζες που εισέπραττε για την αγορά οπλικών συστημάτων από τις ένοπλες δυνάμεις επί εποχής Τσοχατζόπουλου.

«Σε πρόσφατα δημοσιεύματα του ημερήσιου και εβδομαδιαίου Τύπου εμπλέκεται η εταιρεία ΑΧΟΝ και ο Πρόεδρός της κ. Θωμάς Λιακουνάκος σε δήθεν συναλλαγές που είχαν με την εταιρεία CLAVIS. Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι η ΑΧΟΝ και ο Πρόεδρός της όχι μόνο δεν είχαν οποιαδήποτε συναλλαγή με την συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά αγνοούσαν και αγνοούν απολύτως την ύπαρξή της. Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των συναλλαγών της ΑΧΟΝ είναι εμφανές και γνωστό στις αρμόδιες Ελληνικές Εποπτικές Αρχές», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της AXON.

Κλείσιμο
Ως ιδιοκτήτης της εταιρείας Clavis εμφανίζεται ο 81χρονος Γιώργος Καμάρης, επιστήθιος φίλος του Γ.Σμπώκου και επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά. Ο κ. Καμάρης θεωρείται από τους ανακριτές ότι είχε σύνθετο ρόλο στην υπόθεση των μιζών.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ανακριτής -κατά τη διάρκεια της απολογίας του κ. Καμάρη- επισήμανε στον κατηγορούμενο ότι η εταιρεία του με την επωνυμία Clavis, είχε συναλλαγές με διάφορες εταιρείες όπως η Axon, συμφερόντων του κ. Λιακουνάκου.

«Από την ανάλυση του τραπεζικού λογαριασμού της Clavis προκύπτει ότι η Clavis είχε συναλλαγές με διάφορες εταιρείες όπως CENTURY MANAGEMENT, STELLAR GROUP, AXON; Τι γνωρίζετε γι' αυτές τις εταιρείες και τι συναλλαγές είχαν με την Clavis;», ήταν το ερώτημα που έθεσε ο ανακριτής στον Γ.Καμάρη κατά τη διάρκεια της απολογίας του 81χρονου φίλου του Γ.Σμπώκου.
«Δεν γνωρίζω τις εταιρείες αυτές, και τις συναλλαγές τους με την Clavis», ισχυρίστηκε ο Γ.Καμάρης απαντώντας στον ανακριτή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης