Λάκης Γαβαλάς: «Δεν με τρομάζει τίποτα»

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν με τρομάζει τίποτα»

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε τα οικονομικά προβλήματα που τον οδήγησαν στη φυλακή ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι που να τον τρομάζει πια

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν με τρομάζει τίποτα»
Ο Λάκης Γαβαλάς πραγματοποίησε μία εκκεντρική εμφάνιση στο πλατό του «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Ο σχεδιαστής μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που τον οδήγησαν στη φυλακή, τις προσπάθειες που κάνει για να βρεθεί μία λύση  ενώ τόνισε: 
«Εννοείται ότι υπάρχει περίπτωση να ξαναμπώ στη φυλακή, γιατί αν δεν αποπληρώσεις το δημόσιο, το οποίο αποποιείται το τι μας έφερε σε αυτό το σημείο, φυσικά και θα ξαναμπώ!».
Κλείσιμο

Τον τρομάζει η σκέψη αυτή; «Δεν με τρομάζει τίποτα, ζω την κάθε μέρα μου. Είναι σαν να μου είπαν - ω μη γένοιτο- ότι έχω μια αρρώστια , ότι έχω έξι μήνες περιθώριο ζωής, κι έχουν περάσει 30 χρόνια και είμαι ακόμα υγιής»,

απάντησε ο γνωστός σχεδιαστής.

Αλήθεια, υπάρχει κάτι που να τον αγχώνει; «Με αγχώνει το θέμα της χώρας μου. Όταν εγώ θέλω να κατέβω την Ηρώδου Αττικού και είναι κλεισμένη με μπάρες, δεν μπορεί να περάσει κανείς να δει αυτές τις ωραίες φούστες τις πλισέ που φοράνε οι φρουροί που έχουμε εκεί, οι καταπληκτικοί οι τρίμετροι, το οποίο είναι χάρμα οφθαλμών και δεν μπορούμε να το δούμε. Τι άλλο να με αγχώσει αγόρι μου;», είπε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης