Ανήλικη «άνοιξε» δύο σπίτια στην Καβάλα

Ανήλικη «άνοιξε» δύο σπίτια στην Καβάλα

Η 17χρονη και ένας 18χρονος Έλληνας είχαν τρυπώσει στις 19 Νοεμβρίου σε σπίτι, από το οποίο είχαν κλέψει 40 ευρώ - Όμως, στις 2 Φεβρουαρίου, η κοπέλα αποπειράθηκε να διαρρήξει μόνη της άλλο ένα σπίτι

Ανήλικη «άνοιξε» δύο σπίτια στην Καβάλα
Τα… «έσπασε» με τον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο φίλο της και συνέχισε μόνη της τις διαρρήξεις μια ανήλικη κοπέλα που, όπως και ο συνεργός της, είχε απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για κλοπές σε διάφορες περιοχές της Καβάλας!

Η 17χρονη Ελληνίδα και ο 18χρονος Έλληνας είχαν τρυπώσει στις 19 Νοεμβρίου του 2016 σε ένα σπίτι στην κοινότητα Χαλκερό, από το οποίο είχαν κλέψει όλα κι όλα 40 ευρώ. Όμως, στις 2 Φεβρουαρίου, η κοπέλα αποπειράθηκε να διαρρήξει μόνη της άλλο ένα σπίτι στην Καβάλα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπή και υποβλήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Κλείσιμο
Από τον Οκτώβριο του 2016 ως τον περασμένο Φεβρουάριο έκαναν φτερά τμηματικά 2.000 ευρώ από την επιχείρηση και το σπίτι μιας 34χρονης σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά. Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι πίσω από τις κλοπές κρυβόταν μια 26χρονη Ελληνίδα, γνωστή της ιδιοκτήτριας, σε βάρος της οποίας η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία και την υπέβαλε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης