Βόλo: Προμήθευε με χασίς τρεις ανήλικους

Βόλo: Προμήθευε με χασίς τρεις ανήλικους

Μπροστά στο κέρδος, δεν υπολόγιζε το κακό που προξενούσε ο αδίστακτος διακινητής

Βόλo: Προμήθευε με χασίς τρεις ανήλικους
Μπροστά στο κέρδος, δεν υπολόγιζε το κακό που προξενούσε στα ανήλικα παιδιά τα οποία μυούσε στον κόσμο των ναρκωτικών ένας αδίστακτος διακινητής που συνελήφθη στο σπίτι του στον Βόλο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Μαζί του συνελήφθησαν και τρεις ανήλικοι που είχαν στην κατοχή τους χασίς.

Τα παιδιά, ένας 16χρονος Έλληνας, ένας 17χρονος Γερμανός και ένας συνομήλικός του Βούλγαρος, είχαν μόλις προμηθευτεί από τον 36χρονο διακινητή μέρος της συνολικής ποσότητας δέκα γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκε σε τρεις συσκευασίες. Μαζί με αυτά, βρέθηκε άλλη μια συσκευασία με μείγμα κάνναβης και καπνού βάρους τριών γραμμαρίων, ένας τρίφτης με υπολείμματα χασίς και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Κλείσιμο
Οι τέσσερις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που άσκησε στους ανήλικους δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και στους γονείς τους για την παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ στον 36χρονο που είχε πάνω του 1.190 ευρώ από τις πωλήσεις του χασίς απαγγέλθηκε κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης