Πολλά κλαδιά παρασύρθηκαν από το μένος των ανέμων, ενώ αρκετά δέντρα ξεριζώθηκαν
Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Τρίτη (23/8), την περιοχή των Ιωαννίνων, προκαλώντας υλικές ζημιές και πλημμύρες στους δρόμους, ενώ προκλήθηκε και κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς πολλά φανάρια τέθηκαν εκτός λειτουργίας.
Σε κεντρικούς δρόμους όπως η περιφερειακή οδός στο ύψος του Νεοχωρόπουλου και στον κόμβο της Εγνατίας, στο ύψος της Πεδινής, χρειάστηκε η παρουσία της τροχαίας, προκειμένου να ξεμπλοκάρει η κίνηση και να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.
Προβλήματα προκλήθηκαν και στην Εγνατία οδό, ιδιαιτέρως στη σήραγγα του Δρίσκου, όπου απαιτήθηκε η παρουσία της αστυνομίας.
Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν την πτώση πολλών κλαδιών, ενώ αρκετά δέντρα ξεριζώθηκαν.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».