Άρτα: Έπινε καφέ και… έκλεβε τους σερβιτόρους!

Άρτα: Έπινε καφέ και… έκλεβε τους σερβιτόρους!

Ο «μακρυχέρης» πελάτης έγινε αντιληπτός το βράδυ του Σαββάτου από έναν υπάλληλο που τον είδε να αρπάζει το πορτοφόλι ενός σερβιτόρου με χρήματα και προσωπικά έγγραφα μέσα από το τσαντάκι του

Άρτα: Έπινε καφέ και… έκλεβε τους σερβιτόρους!
Σύστημα είχε κάνει τις κλοπές στις καφετέριες της πόλης της Άρτας ένας 33χρονος Έλληνας, ο οποίος καθόταν για να πιει καφέ και, όταν έβλεπε ότι οι σερβιτόροι ήταν απασχολημένοι, ξάφριζε τα πορτοφόλια και τα προσωπικά τους αντικείμενα από τους χώρους όπου τα είχαν αφήσει!

Ο «μακρυχέρης» πελάτης έγινε αντιληπτός το βράδυ του Σαββάτου από έναν υπάλληλο καφετέριας που τον είδε να αρπάζει το πορτοφόλι ενός σερβιτόρου με χρήματα και προσωπικά έγγραφα μέσα από το τσαντάκι του. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν στο μαγαζί, όπου συνέλαβαν τον δράστη.

Κλείσιμο
Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος είχε ξαφρίσει τουλάχιστον άλλους δυο υπαλλήλους καταστημάτων στις 24 Απριλίου και στις 13 Ιουλίου και ερευνάται αν είχε διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για κλοπές.

*** Στη Χίο, εξιχνιάστηκε  από αστυνομικούς της Ασφάλεια μια παρόμοια κλοπή που είχε γίνει σε ένα μπαρ στην πόλη του νησιού. Θύμα ήταν ένας 32χρονος Έλληνας, του οποίου το τσαντάκι είχε κάνει φτερά μαζί με 180 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα που περιείχε. Από την έρευνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 27χρονος Αλγερινός μετανάστης σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης