Ανήλικοι διέρρηξαν περίπτερο στο Αγρίνιο

Ανήλικοι διέρρηξαν περίπτερο στο Αγρίνιο

Οι δύο νεαροί επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα και τρόφιμα

Ανήλικοι διέρρηξαν περίπτερο στο Αγρίνιο
Για τα καμώματα των παιδιών τους θα πληρώσουν οι γονείς δύο νεαρών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Αγρίνιο όταν αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα περίπτερο για να αρπάξουν χρήματα και διάφορα τρόφιμα! Οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Κάποιος περαστικός είδε τους επίδοξους διαρρήκτες ηλικίας 17 και 15 χρόνων επί τω έργω και κάλεσαν την Αστυνομία
Κλείσιμο
. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στην περιοχή έφτασαν αμέσως στο σημείο που τους υπέδειξε και τσάκωσαν επ' αυτοφώρω τους δύο ανήλικους, οι οποίοι προσήχθησαν στην Ασφάλεια για εξακρίβωση στοιχείων και σχηματισμό δικογραφίας.

Στην συνέχεια, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των τεσσάρων γονέων τους ηλικίας 41, 35, 41 και 37 χρόνων με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκων.

*** Μια 43χρονη Ελληνίδα συνελήφθη στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, όταν διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος γιος της μαζί με ακόμη δύο ανήλικους έκλεψαν δύο ποδήλατα και έκαναν βόλτες με αυτά! Τα ποδήλατα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και τους γονείς των άλλων δύο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Το εξωτερικό ψυγείο ενός περιπτέρου στην Κομοτηνή διέρρηξαν τρεις νεαροί, οι οποίοι άρπαξαν από μέσα διάφορα ενεργειακά ποτά και αναψυκτικά. Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας ένας 20χρονος Έλληνας που είχε στην κατοχή του τα κλεμμένα εμπορεύματα, τα οποία στον περιπτερούχο. Οι δυο άγνωστοι συνεργοί του αναζητούνται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης