Ανήλικος με... δάσκαλο πίσω από δυο κλοπές

Ανήλικος με... δάσκαλο πίσω από δυο κλοπές

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ερευνούσαν τις δυο υποθέσεις από τις 3 και τις 16 Ιουλίου, ανακάλυψαν στοιχεία τα οποία τους οδήγησαν στον παλιό τους γνώριμο ο οποίος προσήχθη για ανάκριση

Ανήλικος με... δάσκαλο πίσω από δυο κλοπές
Με «μέντορά» του έναν 43χρονο που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, έκανε επιδρομές σε σπίτια στη Θάσο ένας ανήλικος  διαρρήκτης ο οποίος έδρασε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου! «Δάσκαλος» και «μαθητής» διέρρηξαν τουλάχιστον δυο κατοικίες του νησιού.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που ερευνούσαν τις δυο υποθέσεις από τις 3 και τις 16 Ιουλίου, ανακάλυψαν στοιχεία τα οποία τους οδήγησαν στον παλιό τους γνώριμο ο οποίος προσήχθη για ανάκριση. Αν και αρνήθηκε κάθε σχέση, τον «πρόδωσαν» ένα κλειδί του αυτοκινήτου, μια τσάντα, ένα παντελόνι και μια μπλούζα που προέρχονταν από τις δυο κλοπές!

Κλείσιμο
Ετσι, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι μαζί με τον 15χρονο συνεργό του είχαν τρυπώσει στα δυο σπίτια και, μαζί με τα ευρήματα των αστυνομικών, είχαν αρπάξει ακόμη 1.500 ευρώ από το ένα και ένα πορτοφόλι που περιείχε 400 ευρώ από το άλλο!

Οσα κλοπιμαία βρέθηκαν, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δυο διαρρήκτες αδέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης