Στο Μέγαρο Μαξίμου ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών
Ο Θεόδωρος Φορτσάκης παρουσίασε στον πρωθυπουργό το ζήτημα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων και ζήτησε οικονομική ενίσχυση για το Ευγενίδειο
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε στο Μέγαρο Μαξίμου η νέα Πρυτανική Αρχή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με επικεφαλής τον Θεόδωρο Φορτσάκη.
Στη συνάντηση ο πρύτανης παρουσίασε στον πρωθυπουργό «τα επείγοντα βασικά προβλήματα του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικότερα δε τα ζητήματα διαθεσιμότητας του διοικητικού προσωπικού, καθώς και της οικονομικής ενίσχυσης του προϋπολογισμού του και της οικονομικής κατάστασης του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου».
Ο Αντώνης Σαμαράς όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΕΚΠΑ «επέδειξε κατανόηση και δρομολόγησε ήδη τη διευθέτηση ορισμένων από αυτά τα ζητήματα».
«Οι Πρυτανικές Αρχές προσβλέπουν σε παραπέρα επαφές με την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Πανεπιστημίου» καταλήγει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.