Περισσότερα από 2.000 προϊόντα, απομιμήσεις επώνυμων εταιρειών, κατασχέθηκαν στο πλαίσιο επιχειρήσεων της Αστυνομίας για την καταπολέμηση του παραεμπορίου στην περιοχή Χερσονήσου του Ηρακλείου.
Σε ελέγχους που έγιναν από αστυνομικούς σε τρία καταστήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.052 προϊόντα «μαϊμού» (είδη ένδυσης, ζώνες, τσάντες, γυαλιά ηλίου κ.ά.) ενώ συνελήφθησαν δύο ιδιοκτήτες και ένας ακόμη υπεύθυνος καταστήματος.
Τα κατασχεθέντα αντικείμενα καταστράφηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς