Πάτρα: Συγγενείς αυτόχειρα τραυμάτισαν υπάλληλο νεκροτομείου

Πάτρα: Συγγενείς αυτόχειρα τραυμάτισαν υπάλληλο νεκροτομείου

Δεκάδες τσιγγάνοι είχαν συγκεντρωθεί στο νοσοκομείο θρηνώντας το χαμό της άτυχης κοπέλας και οι συγγενείς της απαίτησαν να δουν τη νεκρή

Πάτρα: Συγγενείς αυτόχειρα τραυμάτισαν υπάλληλο νεκροτομείου

Κάτω από ισχυρή αστυνομική προστασία θα διενεργηθεί την Δευτέρα η νεκροτομή της νεαρής τσιγγάνας που βρέθηκε απαγχονισμένη στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου το πρωί του Σαββάτου, μετά την επίθεση που δέχθηκε εργαζόμενος στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου από τους συγγενείς της.

Όμως, ο αρμόδιος υπάλληλος αρνήθηκε να τους επιτρέψει την είσοδο, αφού απαγορεύεται, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε τζάμια και έπιπλα προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Πάνω στην αναστάτωση, κάποιος από τους συγκεντρωμένους χτύπησε τον υπάλληλο στο κεφάλι με κατσαβίδι, με αποτέλεσμα να υποστεί επιληπτική κρίση και να εισαχθεί στη νευρολογική κλινική!

Κλείσιμο

Παρά τις έρευνες που ξεκίνησε η Αστυνομία, ο δράστης του τραυματισμού δεν εντοπίστηκε.

Όμως, τα επεισόδια και η επίθεση στον άτυχο εργαζόμενο έκαναν τον διοικητή του νοσοκομείου Χαράλαμπο Μπονάνο να ζητήσει προστασία για το προσωπικό και συλλήψεις των υπαιτίων, ενώ και η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα ζήτησε να μην επιτραπεί η παρουσία συγγενών της άτυχης γυναίκας στο νοσοκομείο, όσο θα εξετάζει τη σορό της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης