Κομοτηνή: 18χρονος... βγήκε στις αγορές με πλαστό χρήμα!

Κομοτηνή: 18χρονος... βγήκε στις αγορές με πλαστό χρήμα!

Ο νεαρός παραχαράκτης είχε φωτοτυπήσει ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, έξι των 50 ευρώ, 16 των 20 ευρώ, ένα των 10 και ένα των 5 ευρώ

Κομοτηνή: 18χρονος... βγήκε στις αγορές με πλαστό χρήμα!
Έτοιμος να... «βγει στις αγορές» της Κομοτηνής ήταν ένας νεαρός Έλληνας, αλλά όχι με γνήσιο χρήμα! Ο 18χρονος ήταν έτοιμος να πλημμυρίσει τα μαγαζιά της πόλης με πλαστά ευρώ όλων των αξιών, τα οποία -όπως ισχυρίστηκε- είχε αναπαράξει με... φωτοτυπικό μηχάνημα!

Δεν πρόλαβε, όμως, να ξοδέψει κάποιο από τα συνολικά 25 κάλπικα χαρτονομίσματα που είχε στις τσέπες του, γιατί οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον έκριναν ύποπτο και τον σταμάτησαν για έλεγχο, τα βρήκαν πάνω του και του φόρεσαν χειροπέδες. Ο νεαρός παραχαράκτης είχε φωτοτυπήσει ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, έξι των 50 ευρώ, 16 των 20 ευρώ, ένα των 10 και ένα των 5 ευρώ.

Ο 18χρονος δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν η «ιδέα» ήταν αποκλειστικά δική του ή κάποιοι τον χρησιμοποίησαν ως «βαποράκι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης