Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν και κατέσχεσαν τα συνολικά 25 δενδρύλλια ύψους από 1,50 ως 2,50 μέτρων και παρέλαβαν διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια τους
Μάταια έστησαν ενέδρα οι άνδρες της Ασφαλείας Τρίπολης στην αγροτική περιοχή του Νεοχωρίου Αρκαδίας, για να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τους καλλιεργητές μιας χασισοφυτείας που είχαν εντοπίσει. Εκείνοι κατάλαβαν ότι τα δενδρύλλια είχαν ανακαλυφθεί και απέφυγαν να εμφανιστούν.
Έτσι, οι αστυνομικοί ξερίζωσαν και κατέσχεσαν τα συνολικά 25 δενδρύλλια ύψους από 1,50 ως 2,50 μέτρων και παρέλαβαν διάφορα σύνεργα για την καλλιέργεια τα οποία έστειλαν στα ειδικά εργαστήρια για να γίνει λήψη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, από τα οποία ελπίζουν να εντοπίσουν τους χασισοκαλλιεργητές.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.