Μία τσάντα «έξυπνη» και μοδάτη!

Μία τσάντα «έξυπνη» και μοδάτη!

Η HiSmart πάει ένα βήμα μπροστά τη φορετή τεχνολογία χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο design

Μία τσάντα «έξυπνη» και μοδάτη!
Η μόδα συναντά την τεχνολογία και κάπως έτσι εγένετο η HiSmart
, μία καλαίσθητη τσάντα που μετατρέπεται σε τέσσερις διαφορετικές, προκειμένου να καλυφθεί κάθε ανάγκη σου (τσάντα πλάτης, ταχυδρόμου ή δύο μορφές σλινγκ), ενώ ταυτόχρονα σε διατηρεί σε συνεχή επαφή με το smartphone σου για όσο διάστημα την κουβαλάς μαζί σου.

Κλείσιμο
Χάρη στο σχετικό app και το ειδικό τηλεχειριστήριο που βρίσκεται εγκατεστημένο στο λουράκι της μπορείς να εκτελέσεις πληθώρα λειτουργιών: να γνωστοποιείς την τοποθεσία όπου βρίσκεσαι στα social media, να απαντάς στις κλήσεις σου χωρίς να χρησιμοποιείς το κινητό σου, να ακούς την αγαπημένη σου μουσική, να ηχογραφείς, να τραβάς φωτογραφίες από το κινητό σου με το πάτημα ενός κουμπιού και να εντοπίζεις ανά πάσα στιγμή τόσο την τσάντα, όσο και το κινητό σου χάρη στο buddy system.



Ως τσάντα καθεαυτή, διαθέτει 12 τσέπες για να μη διαμαρτυρηθείς ποτέ ότι δεν έχεις αρκετές, ενώ είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο καραβόπανο για να προστατεύει τις φορητές συσκευές σου με κάθε καιρό, ενώ ο ιμάντας της αποτελείται ιταλικό δέρμα. Αυτή την περίοδο, οι δημιουργοί της HiSmart περνούν το πρότζεκτ τους από τον δοκιμαστικό σωλήνα του Indiegogo. Μόλις τρεις ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της καμπάνιας κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 220.000 ευρώ, καλύπτοντας κατά 470% το κεφάλαιο που ζητούσαν αρχικά (47.000 ευρώ).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης