ΚΥΩΝ: Γκουρμέ μπισκότα για σκύλους

ΚΥΩΝ: Γκουρμέ μπισκότα για σκύλους

Χειροποίητες λιχουδιές επιβράβευσης για τους πιστούς μας φίλους

ΚΥΩΝ: Γκουρμέ μπισκότα για σκύλους

Ο

Γιώργος Παπαλεοντίου αγαπάει πολύ τους σκύλους. Αλλά και τη μαγειρική! Όταν αποφάσισε να δημιουργήσει χειροποίητα μπισκότα για σκύλους, γεννήθηκε ο
Κλείσιμο
ΚΥΩΝ. Ξεκινώντας από μια σελίδα στο
Facebook, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου εγκαινιάστηκε το ομώνυμο κατάστημα που βρίσκεται στη Μεταμόρφωση (Αρβανίτη 9).



Μιλώντας με τον Γιώργο κατάφερε να μας μεταφέρει την αγάπη του και τον ενθουσιασμό του τόσο για τη μαγειρική όσο και για τα σκυλιά. Καθαρά δική του ιδέα να αρχίσει να μαθαίνει και να πειραματίζεται, δημιουργώντας αυτά τα μαγικά μπισκότα. Ψωνίζοντας ο ίδιος από σούπερ μάρκετ εγγυάται πως δεν χρησιμοποιεί τίποτα που να μην είναι βρώσιμο από όλους μας, καθώς επίσης πως δεν χρησιμοποιεί υποπροϊόντα.



Τα μπισκότα αυτά είναι κυρίως λιχουδιές επιβράβευσης, και όχι το κύριο γεύμα στη διατροφή ενός σκύλου. Όλες οι συνταγές είναι μελετημένες και προσαρμοσμένες στις διατροφικές ανάγκες των σκύλων. Κάθε μπισκότο αποτελείται από περίπου πέντε υλικά. Είναι έτσι ρυθμισμένα ώστε να περιλαμβάνουν όχι μόνο θρεπτικά συστατικά, αλλά και να είναι υγιεινά και αντιοξειδωτικά. Όπου γίνεται, χρησιμοποιούνται βιολογικά υλικά, καθώς και power foods, που δεν θα περίμενε να συναντήσει κανείς σε τροφή για ζώα, όπως: κιτρινόριζα, σπιρουλίνα, τζίντζερ, φασκόμηλο, δενδρολίβανο και πολλά άλλα. Οι γεύσεις δεν είναι πάντα σταθερές, διότι δημιουργούνται και ορισμένες πιο σπέσιαλ, βασισμένες σε εποχιακά φρούτα και λαχανικά.

Οι γεύσεις είναι τόσο δελεαστικές που μας τρέχουν τα σάλια μόνο που διαβάζουμε τους συνδυασμούς των περιεχομένων... Ορίστε τρεις ενδεικτικές για να πάρετε μια γεύση:
-Ψητό μπέικον, γραβιέρα Τήνου, Θυμάρι
-Παντζάρι, σπανάκι, καρότο
-Μπανάνα, Κανέλα, Θυμαρίσιο Μέλι



Επίσης, ξεχωρίσαμε το πολύ όμορφο design τόσο στο στήσιμο του καταστήματος, όσο και στον σχεδιασμό του σήματος, των ετικετών και των αξιοπρόσεχτων συσκευασιών.



Το site του ΚΥΩΝ λειτουργεί για περισσότερες πληροφορίες, ενώ δίνει τη δυνατότητα μέσω e-shop να παραγγείλεις αυτά που θέλεις για αποστολή στο σπίτι ή για να περάσεις από το κατάστημα να τα παραλάβεις.
 
Κάντε ένα δώρο στον σκύλο σας ή σε έναν φίλο σας που έχει σκύλο! Νομίζω πως θα το ευχαριστηθούν εξίσου!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης