Σούπερ γλουτοί χωρίς να σηκωθούμε από το πάτωμα – Κι όμως, γίνεται! Δείτε το βίντεο

Σούπερ γλουτοί χωρίς να σηκωθούμε από το πάτωμα – Κι όμως, γίνεται! Δείτε το βίντεο

Ένα ισχυρό και δυνατό μυικό σύστημα γλουτών είναι το μυστικό για τη βελτίωση της ταχύτητας, της ισχύος και των συνολικών αθλητικών επιδόσεων - Δείτε μερικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε για ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, ακόμη και αν γυμνάζεστε στο σπίτι

190725084038_gloutoi_perdiki
*Γράφει η personal trainer, Σοφία Περδίκη

Το να έχουμε ωραίους γλουτούς δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής. Ένα ισχυρό και δυνατό μυικό σύστημα γλουτών είναι το μυστικό για τη βελτίωση της ταχύτητας, της ισχύος και των συνολικών αθλητικών επιδόσεων, ενώ παράλληλα μειώνεται ο κίνδυνος τραυματισμού. Καθώς επίσης οι γλουτοί μας (που αποτελούνται από τον μέγα γλουτιαίο που είναι o ορατός γλουτιαίος μυς, όμως υπάρχουν δύο ακόμη μικρότεροι μύες κάτω από αυτόν: ο μέσος γλουτιαίος και ο μικρός γλουτιαίος) είναι οι μεγαλύτεροι και ισχυρότεροι μύες στο σώμα σας.

Πώς λοιπόν μπορούμε να δημιουργήσουμε σούπερ γλουτούς; Τα squat είναι μια κλασική και αρκετά καλή άσκηση, πάμε όμως να δούμε και μερικές ακόμη ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε με το βάρος του σώματος μας και που θα μας δώσουν ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα, ακόμη και αν γυμναζόμαστε στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης