Συμβόλαιο υγείας: Οι δικές μας παραλείψεις που οδηγούν σε ακύρωσή του

Μπορεί να οφείλεται σε παραδρομή, ζάλη από το πλήθος ερωτήσεων που καλείται να απαντήσει είτε σκοπιμότητα για την εξασφάλιση χαμηλότερων ασφαλίστρων. Η δήλωση ωστόσο ανακριβών ή ελλιπών στοιχείων από τον ασφαλισμένο, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις

man_lie_fingers_crossed_2189005927
Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, ο Charles Ingram κερδίζει ένα εκατομμύριο λίρες στο βρετανικό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και γίνεται ο τρίτος παίκτης που το πετυχαίνει στην ιστορία του ψυχαγωγικού σόου. Η χαρά βέβαια δεν κράτησε πολύ και τα γέλια του ίδιου, της συζύγου του και ενός φίλου τους που είχαν πάει να τον παρακολουθήσουν από το κοινό τούς βγήκαν ξινά, όταν αποκαλύφθηκε ότι οι δύο τελευταίοι κατεύθυναν τον Ingram με τον βήχα τους προς τις σωστές απαντήσεις.

Στην πορεία αποδείχθηκε ότι το τηλεπαιχνίδι δεν ήταν η μοναδική απόπειρα εξαπάτησης του Charles Ingram. Το 2003 κρίθηκε ένοχος για ασφαλιστική απάτη, όταν αιτήθηκε αποζημίωση ύψους 30.000 λιρών μετά από μια διάρρηξη του σπιτιού του και αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε ενημερώσει την ασφαλιστική εταιρεία για το ιστορικό ζημιών και αποζημιώσεων πριν από τη σύναψη του συμβολαίου κατοικίας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης