Όλα τα μυστικά για να μην παχύνουμε καθώς χειμωνιάζει

Όλα τα μυστικά για να μην παχύνουμε καθώς χειμωνιάζει

Καθώς ο καιρός αλλάζει, μαζί του αλλάζουν και οι συνήθειές μας. Καθόμαστε περισσότερο στο σπίτι, κλεινόμαστε μέσα, απολαμβάνουμε συχνά βραδιές μπροστά στην τηλεόραση με ένα σνακ στο χέρι. Με άλλα λόγια, ο τρόπος ζωής μας αλλάζει, έτσι ώστε αν δεν προσέξουμε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρουμε βάρος. Ας δούμε λοιπόν όλους τους τρόπους με τους οποίους δεν θα πάρουμε ούτε γραμμάριο όσο χειμωνιάζει

221115180035_winter_eating
Παρόλο που ο καιρός κλείνει και ο χειμώνας έρχεται, προσπαθήστε να μην αφεθείτε σε ό,τι αφορά τη διατροφή σας ώστε να αποφύγετε την πρόσληψη βάρους. Ισως σκέφτεστε ότι θα κάνετε μια δίαιτα, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό, πρέπει πάντα η διατροφή σας να προσαρμόζεται έξυπνα στις ανάγκες σας.

Επίσης πρέπει να έχετε ποικιλία στη διατροφή σας. Τρώγοντας από όλες τις κατηγορίες τροφίμων θα αισθανθείτε μεγαλύτερη ικανοποίηση και πληρότητα, χωρίς να αναζητάτε «κάτι παραπάνω». Επιπρόσθετα είναι σημαντικό να μη χάνετε γεύματα – παραλείποντας να τρώτε κανονικά τα γεύματα σας, μπορεί να οδηγηθείτε σε διατροφικά ξεσπάσματα και τελικά στην πρόσληψη βάρους. Να θυμάστε ότι χρειάζεται προγραμματισμός των γευμάτων σας για να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία και να μην τσιμπολογάτε ακατάστατα μέσα στην ημέρα. Προσπαθήστε να καθιερώσετε τρία κύρια γεύματα την ημέρα και ένα με δύο υγιεινά σνακ ενδιάμεσα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης