Ο Κόμπι Μπράιαντ και η κόρη του κοινώνησαν πριν να επιβιβαστούν στο μοιραίο ελικόπτερο
«Βρέθηκε στην εκκλησία πριν την πρώτη μας λειτουργία στις 7 το πρωί και έφυγε στις 6:50» δήλωσε ο ιερέας της εκκλησίας στην κομητεία Όραντζ Κάουντι του Λος Άντζελες
Συγκλονίζει η μαρτυρία ιερέα εκκλησίας στην κομητεία Όραντζ Κάουντι του Λος Άντζελες σύμφωνα με την οποία ο Κόμπι Μπράιαντκαι η 13χρονη κόρη του κοινώνησαν πριν να επιβιβαστούν στο μοιραίο ελικόπτερο το οποίο συνετρίβη το πρωί της Κυριακής προκαλώντας τον θάνατο και των 9 επιβαινόντων σε αυτό.
Ο ιερέας Στίβ Σάλοτ, ο οποίος, σύμφωνα με την μαρτυρία του, ήταν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν ζωντανό τον Κόμπι Μπράιαντ, περιέγραψε όσα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής.
«Βρέθηκε στην εκκλησία πριν την πρώτη μας λειτουργία στις 7 το πρωί. Οπότε πιθανότατα να ήταν στον χώρο πριν από αυτό και έφυγε στις 6:50» δήλωσε σε τοπικό σταθμό.
Άλλος ιερέας είπε ότι ο Κόμπι Μπράιαντ και η Τζιάνασταμάτησαν στην εκκλησία και κοινώνησαν πριν να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο.
Η εκκλησία στην οποία φέρεται να σταμάτησαν ο 41χρονος πρώην μπασκετμπολίστας και η 13χρονη κόρη του ήταν αυτή την οποία συχνά επέλεγε η οικογένεια Μπράιαντ για να εκκλησιαστεί.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.