Απίστευτο βίντεο: Αυστραλός «Κροκοδειλάκιας» έπιασε γιγαντιαίο κροκόδειλο 5,1 μέτρων

Απίστευτο βίντεο: Αυστραλός «Κροκοδειλάκιας» έπιασε γιγαντιαίο κροκόδειλο 5,1 μέτρων

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις άγριες εξορμήσεις του - O επιθετικός κροκόδειλος, ο οποίος ονομάστηκε Rex, φτάνει τα πέντε μέτρα και είχε ρημάξει τις αγελάδες της περιοχής 

krokodil
Ένας τεράστιος κροκόδειλος έπεσε στα «δίχτυα» Αυστραλού «Κροκοδειλάκια» που ακούει στο όνομα, Ματ Ράιτ. Ο κροκόδειλος που είχε φτάσει σε μήκος τα πέντε μέτρα, τρεφόταν με τις αγελάδες μιας φάρμας, σύμφωνα με ρεπορτάζ από διεθνή μέσα.

Ο Ματ Ράιτ, ο οποίος παρουσιάζει και την εκπομπή του National Geographic, «Outback Wrangler», ανέβασε στα social media  φωτογραφίες με τον τεράστιο κροκόδειλο.

O κροκόδειλος, ο οποίος ονομάστηκε Rex, φτάνει τα πέντε μέτρα, αν και ένα μέρος της ουράς του λείπει.


Ο Rex, ο οποίος είναι ιδιαίτερα επιθετικός, μεταφέρθηκε σε ασφαλή τοποθεσία, μακριά από τη φάρμα, όπου έβρισκε άφθονο φαγητό.





Κλείσιμο


Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, και σύμφωνα με την Daily Mail, προχώρησε σε αυτή την ενέργεια γιατί θέλει τα ζώα της περιοχής να συνεχίσουν να υπάρχουν και για να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι στο μέλλον. Ακόμη, υπογραμμίζει πως είναι ιδανικό και για τους κροκόδειλους να μεταφέρονται σε πιο φιλική περιοχή, γιατί ζουν καλύτερα και δεν εξολοθρεύονται. 

Ο σκληρός γητευτής είναι παντρεμένος και ένας ευτυχισμένος μπαμπάς. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης