Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον συγκρίνει τον Τζέρεμι Κόρμπιν με τον Στάλιν

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον συγκρίνει τον Τζέρεμι Κόρμπιν με τον Στάλιν

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ξεκίνησε την προεκλογική του καμπάνια με επίθεση στον ηγέτη των Εργατικών

JOHNSON_CORBYN
Με σφοδρή επίθεση, σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον του βασικού πολιτικού του αντιπάλου, Τζέρεμι Κόρμπιν, ξεκίνησε την προεκλογική του καμπάνια ο Βρετανός πρωθυπουργός και επικεφαλής των Συντηρητικών ενόψει των έκτακτων εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου, ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, συγκρίνοντας τον Τζέρεμι Κόρμπιν με τον Τζόζεφ Στάλιν, σημειώνοντας ως κοινό τους στοιχείο «το μίσος για τους πολύ πλούσιους ανθρώπους».

Η σύγκριση του ηγέτη των Εργατικών με τον σκληρό Τσάρο της άλλοτε Σοβιετικής Αυτοκρατορίας της εποχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έγινε προκειμένου ο Μπόρις Τζόνσον να αμφισβητήσει το φορολογικό πρόγραμμα του Κόρμπιν και των Εργατικών, λέγοντας πως «δεν θα φορολογήσουν μόνο τους πλούσιους, αλλά τους πάντες, τους συνταξιούχους, τους επιχειρηματίες, την κατοικία, τους κήπους, όλα».

Ο Μπόρις Τζόνσον επιτέθηκε και εναντίον του βρετανικού κοινοβουλίου, λέγοντας πως «το Brexit θα απελευθέρωνε πολλά δισεκατομμύρια επενδύσεων που είναι σχεδιασμένα στη Βρετανία, όμως το κοινοβούλιο αποφάσισε την παράταση, κρατώντας τη χώρα πίσω».

Πρόσθεσε, δε, πως ο ίδιος δεν επιθυμούσε εκλογές, αλλά ήταν αναγκασμένος, μετά τις εξελίξεις, να καταφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης