Δανία: Υποψήφιος βουλευτής «ψαρεύει» ψηφοφόρους και στο... Pornhub!

Δανία: Υποψήφιος βουλευτής «ψαρεύει» ψηφοφόρους και στο... Pornhub!

«Όταν τελειώσετε  με την αυτοϊκανοποίηση, ψηφίστε τον Γιόκε» είναι το σλόγκαν του 41χρονου Γιόακιμ Όλσεν, ο οποίος υπήρξε Ολυμπιονίκης της σφαιροβολίας

olsen_2
Κι ενώ οι Δανοί ετοιμάζονται στις 5 Ιουνίου να προσέλθουν στις κάλπες για τις εθνικές εκλογές, ένας από τους υποψήφιους βουλευτές και πρώην Ολυμπιονίκης της σφαιροβολίας, Γιόακιμ Όλσεν κάνει τα αδύνατα δυνατά για την προσέλκυση ψηφοφόρων.

Tους «ψαρεύει» ακόμη και μέσα από το Pornhub!

«Πρέπει να βγεις παντού, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να βάλουμε μια διαφήμιση στο Pornhub. Το μισό ίντερνετ είναι πορνό και πρέπει να είσαι εκεί που βρίσκονται οι ψηφοφόροι», ανέφερε σε συνέντευξή του στην Politiken.

Ο Όλσεν είναι μέλος του φιλελεύθερου κόμματος «Φιλελεύθερη Συμμαχία» και το σλόγκαν του ήταν: «Όταν τελειώσετε με την αυτοϊκανοποίηση, ψηφίστε τον Γιόκε»

Ο 41χρονος παραδέχθηκε μέσω της σελίδας του στο Facebook ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ για αυτή τη διαφήμιση, αλλά επειδή οι πολίτες γνωρίζουν ότι είναι σοβαρός με αίσθηση του χιούμορ θα πρόσφερε λίγο ακόμη γέλιο.

«Δεν το παίρνω πολύ σοβαρά. Αυτοί που με ξέρουν ως πολιτικό, γνωρίζουν ότι είμαι σοβαρός, αλλά έχω αίσθηση του χιούμορ και νομίζω ότι αυτό είναι αστείο», σημείωσε.

Κλείσιμο
Πάντως φαίνεται ότι είχε απήχηση στο κοινό του διαδικτύου καθώς η «εξομολόγησή» του κέρδισε πάνω από 1.300 like και πολύ θετικά σχόλια.

«Είναι φανταστικό Γιόακιμ», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας αλλος τόνισε: «Αυτό θα πει καλό χιούμορ. Καλή επιτυχία στην προεκλογική σου εκστρατεία».

Ωστόσο δεν έλειψαν και αυτοί που χαρακτήρισαν το αστείο του κακόγουστο, άρρωστο και μακριά από την έννοια της δημοκρατίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης