Στα… ύψη η δημοτικότητα Τραμπ - Ξεπέρασε το 45% για πρώτη φορά

Στα… ύψη η δημοτικότητα Τραμπ - Ξεπέρασε το 45% για πρώτη φορά

Η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ έχει «αγγίξει» το υψηλότερο ποσοστό από τότε που ανέλαβε την προεδρία

dona12
Ο καλύτερος επικοινωνιολόγος του Τραμπ είναι ο εαυτός του καθώς, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου Gallup, η δημοτικότητά του... σκαρφάλωσε στο 46%.

Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό που κατακτά αφότου ο Ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος έγινε ο ένοικος του Λευκού Οίκου (20 Ιανουαρίου του 2017).Η δημοτικότητα του Τραμπ ξεπέρασε για πρώτη φορά το φράγμα του 45%, όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν ότι, το 46% των Αμερικανών πολιτών εγκρίνει το έργο του Αμερικανού προέδρου ενώ το 50% το αποδοκιμάζει.

Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου Gallup διεξήχθη αφότου δόθηκαν στη δημοσιότητα ενθαρρυντικά στοιχεία για τους οικονομικούς δείκτες και αφού, επίσης, δημοσιοποιήθηκε η πολύκροτη έκθεση του ομοσπονδιακού ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ.

Η έκθεση κατέληγε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις περί αθέμιτης σύμπραξης μεταξύ της ομάδας που διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ και της Ρωσίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η δημοτικότητα του Τραμπ στις τάξεις των υποστηρικτών των Ρεπουμπλικάνων παραμένει εξαιρετικά υψηλή (91%) ενώ στους Δημοκρατικούς δεν ξεπερνά το 12%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης