Φρένο στην παραγγελία δεκάδων επιβατικών αεροσκαφών μεσαίων αποστάσεων 737 MAX 8 της αμερικανικής Boeing βάζει η Ινδονησία.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Guardian», η αεροπορική εταιρεία «Garuda» ανακοίνωσε την ακύρωση παραγγελίας 49 επιβατικών αεροσκαφών τέτοιου τύπου έπειτα από τα δύο πολύνεκρα δυστυχήματα σε Αιθιοπία και Ινδονησία μέσα σε διάστημα πέντε μηνών.
Πρόκειται για την πρώτη επιβεβαιωμένη ακύρωση σύμβασης αυτού του είδους με την αμερικανική αεροπορική βιομηχανία, επισημαίνει το δημοσίευμα.
«Στείλαμε επιστολή στην Boeing με την οποία ζητάμε να ακυρωθεί η παραγγελία», καθώς «οι επιβάτες της Garunda απώλεσαν την εμπιστοσύνη τους και δεν θέλουν πλέον να πετούν με MAX», υποστηρίζει ο Ιχσάν Ρόζαν, εκπρόσωπος του ινδονησιακού εθνικού αερομεταφορέα, στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Πώς η ανακύκλωση αποτσίγαρων μπορεί να μειώσει τη ρύπανση και πώς η METRO, μέσα από τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα #gopafree, συμβάλλει έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.