Η Ευρωπαϊκή Ένωση "θα λάβει νέα μέτρα" αν δεν προκηρυχθούν νέες εκλογές στη Βενεζουέλα εντός των προσεχών ημερών, προειδοποίησε σήμερα η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναγνωρίσουν οι Βρυξέλλες τον Χουάν Γκουαϊδό ως νέο, προσωρινό πρόεδρο της χώρας.
"Απουσία μιας ανακοίνωσης που θα αφορά τη διοργάνωση νέων εκλογών εντός των επόμενων ημερών, η ΕΕ θα λάβει νέα μέτρα, κυρίως σε ό,τι αφορά το ζήτημα της αναγνώρισης της ηγεσίας της χώρας" ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μογκερίνι, εξ ονόματος της ΕΕ.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.